.en vanlig dag i afrika.


Herregud vilken dag. Gick inte till skolan imorse pga våran lilla utflykt. I en liten kåkstad några mil utanför Stellenbosch finns ett barnhem där flera barn hänger på dagarna och flera bor även där. Dett barnhem är beroende av olika sponsorer och pengar från alla håll och kanter för att få stället att gå runt. Mamma har kommit i kontakt genom hennes berömda blogg (.....) med en svensk kvinna som jobbar hemma från göteborg med detta barnhem och hjälper till med välgörenhetsfester och liknande för att samla in summor med pengar som går raka vägen till barnhemmet jag var på idag. Vi har fått i uppdrag att med en summa pengar som samlats in i Sverige köpa nya leksaker, klätterställningar, kälder och u name it till detta fantastiska ställe. Målet med dagens utflykt var alltså att pka till barnhemmet och främst se vad som behövdes och vilken ålder samt kön barnen hade.

När vi väl kom dit möts vi av utan krydd hundra barn som kommer springandes mot bilen och är glada och hoppar upp och kramar en. Så himla söta. Sedan kör de igång några sånger de lärt sig och alla barn ska hålla i handen. I någon timma hänger vi där och bara myser med alla barn. Spelade fotboll, hängde i klätterställningen och satt och beundrade alla bebisar. Jag låter bilderna nedanför förklara mysighetsgraden.

 
 
 
 
Här anfaller de oss
 
Träffade och fick ta hand om denna sötaste ungen som var 9 månader ungefär. Hon lämnades på barnhemmet av sin mamma som inte var äldre än jag och inte kunde ta hand om henne. En kvinna som jobbade där satte henne på min rygg där hon somnade. Verkligen gosigaset barnet. Ville ju ta med henne hem :(( Hon hete Grace, gullit va? Åå är kär i henne.
 
 
Haha, blundar. Men kolla älsklings bebisen. Snart ses vi igen <3
 
Ha en underbar kväll och var tacksam över alla fina du har runt dig.
 


Kajsa

Åh va mysigt det ser ut!!!

Minna den bästa

Åååhhhh vad sööta!!! Kan inte vi också åka dit när vi kommer??? Så fin är du bästis, saknar dig! Love u

Ika

Åh tilda<3 Säger som minna, vill med dit:) Saknar dig, längtar så mycket till vi kommer!

Fanny

Åh så fint! Vill verkligen till Afrika!


Blogg: http://komigenfanny.blogg.se
Camilla

Vad härligt av er att villa hjälpa och att åka dit. Slår vad om att det är något väldigt stort för barnen också <3


Blogg: http://camillas.forme.se
Sanna

Så himla söta barn!!


Blogg: http://ssannabizzozero.blogg.se



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR