.tjugosex.

morgonmorgon
vaknade vid 9 då frukosten snart stängde. hoppade upp och käka samma sak som igår och dagen innan det. rostad macka med ost och marmelad, juice och färska frukt. gött? jajjamensan. efter detta satta jag mig med pappa för att göra klart veckans inlämning i samhällskunskap. vi gick igenom massa skumma saker i internationell politik och det känns som en frihet att äntligen snart vara klar. ska även inventera miljön här nere inför idrotten sedan tar jag helg xD.
 
planerna för dagen är att gå en LÅNGLÅNG runda genom hela staden och runt för att få lite mer koll vart allt ligger. viktor ska även gå förbi mallet för att köpe en jacka. mammas instruktioner innan vi åkte var att ta med skidjackan vilket både jag och viktor skrattade åt. nu är jag lycklig över att jag har den med. dock är inte viktor lika glad som lämnade den hemma. så vi får väl ta en runda förbi några affärer. har även blivigt informerad igår i skolan av mina nya vänner att ett måste inför sommaren är att ha ett linne under alla kläder om suger åt sig all svett... haha. så får väl gå förbi och köpa några sådanna med. 
 
mamma och liza håller på att organisera våra skoluniformer nu. vad som hör till vad. sedan måste jag även klippa av mina naglar till skolan på måndag. man får nämligen inte ha några långa naglar. mycket regler på privatskolan, annat från i sverige. 
 
med samhällsboken och wikipedia i högsta hug xD
 
mina allt för långa naglar 
 
igår va det även många skype samtal. hann prata med åsa, mormor och morfar en snabbis. sedan även me louise och emelie som va hemma i göteborg och varit ute igår. de berättade allt som om jag varit där själv. tack för det :)))) sedan pratade jag med minna, kajsa och ika en bra stund. satt i en timma och jag berättade om mina äventyr innan strömmen gick här i afrolandet. THIS IS AFRICA.
 
jag och liza igår mitt under allt skypade. tur att jag har med den fisen här på andra sidan jorden.
nu blev jag precis serverad ett ägg med avokado och tomat som jag ska äta och sedan är det promenad på schemat. mys dag!!
hejdå mina svenska vänner <´´´´´´´3